Är du den vi söker?


Kreativ miljö

Spännande utmaningar

Väx med oss

Jobba med oss

Unitedprofile är en spännande och unik arbetsplats med kontor i Gagnef och Enköping. Med vår egenutvecklade e-handelsplattform har vi förändrat arbetssättet i en hel bransch och med siktet att växa är vi alltid i behov av fler superstjärnor i gänget!Lediga tjänsterIT-säljare

Målgruppen är återförsäljare av yrkeskläder och vi söker därför dig som har erfarenhet och kan branschen.


Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en flexibel arbetsmiljö med stor personlig utvecklingspotential. Ditt jobb blir att bygga relationer och att sälja in våra it-tjänster.

Läs mer

Försäljningsarbetet sker i stora delar digitalt. I nuläget har vi Sverige och Norge som marknad, men etablering i andra länder ligger i pipeline.

Detta ger dig en fantastisk möjlighet att vara med och bygga någonting stort.
Meriterande för denna tjänst är tidigare erfarenhet av försäljning och telefonvana.

Kvalifikationer:
B-körkortAnsök här Dölj text

Kommunikatör

Är du en driven person med kommunikation i blodet och ett stort intresse för marknadsföring?


Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete där du kommer få leda arbetet med att marknadsföra våra tjänster och nyheter främst via våra digitala kanaler.

Läs mer


Du bör ha relevant utbildning inom digital kommunikation eller marknadsföring från högskola eller annan utbildningsnivå. Har du även tidigare arbetat med olika sorts digital marknadsföring är det ett stort plus!

Hos oss får du stor möjlighet att forma ditt eget jobb. Vi ger utrymme att experimentera, lära och växa och därför är det extra bra om du är nyfiken som person.

Kvalifikationer:
- Adobe Suite
- Marknadsföring via sociala medier och mail

Säte: Djurås med möjlighet att delvis jobba hemifrånAnsök här Dölj text

Spontanansökan

Unitedprofile är alltid på jakt efter fler skickliga medarbetare.


Unitedprofile är ett unikt techbolag verksamt inom segmenten produktmedia, yrkeskläder och kontorsvaror. Genom att samla marknadens bästa leverantörer och varumärken i en och samma lösning erbjuder vi återförsäljare en komplett lösning med hemsida/ webshop/ kundshoppar.
TextAnsök härAnsök här

100+

leverantörer


350+

varumärken


700+

nöjda kunder


600.000+

produkter