E-handelsplattform med superkrafter

Den riktiga superkraften i Unitedprofile kommer från våra anslutna leverantörer. En otrolig samling av marknadsledande profilprodukter direkt in på din hemsida och alltid uppdaterade.
Vi ökar i antalet nya leverantörer snabbare än någonsin tidigare. Läs mer om hur du får superkrafter.


Sortiment

Vår unika lösning ger dig en färdig hemsida och e-butik med produkter från marknadsledande leverantörer.


Läs mer

Din profil

Vi hjälper dig att designa en hemsida som följer din företagsprofil och ger dig verktygen för att göra den extra personlig.


Läs mer

Funktioner

Vi levererar inte bara en komplett webblösning, vi tillhandahåller mängder av smarta funktioner så att du lyckas på nätet.


Läs mer

Trygghet

Via våra support-kanaler och ständigt bevakade servrar får du en tjänst du kan lita på och någonstans att vända dig med frågor.


Läs mer
 

Sortiment

Vår unika lösning ger dig en färdig hemsida och e-butik med produkter från marknadsledande leverantörer.

Anslutna leverantörer

Vi fortsätter att växa genom att ständigt ansluta nya leverantörer till lösningen. Med vårt Large-paket är du garanterad samma låga kostnad för alla leverantörer.

Välj leverantörer

Du väljer själv vilka leverantörer du vill ha på din hemsida. Med ett klick aktiverar du ett helt sortiment från en leverantör.

Välj produkter

Vi har ett unikt verktyg som gör det möjligt för dig att välja bort en leverantör eller en enskild produkt från enskilda kategorier.

Uppdatering

Din hemsida uppdateras automatiskt med senaste produkterna, priserna och från flera leverantörer även lagersaldon.

Varumärken

Genom vårt unika verktyg kan du marknadsföra varumärken. Alla logotyper visas automatiskt på din hemsida och vid varje produkt.

Marginaler & priser

Via administrationen kan du enkelt ställa in marginalerna för varje leverantör. Du kan även enkelt styra hur priserna ska avrundas på hemsidan.

Din profil

Med hjälp av vårt mallverktyg kan du enkelt kombinera fantastiska designmallar med teman som vi sedan kan färganpassa för att matcha din företagsprofil. Alla våra mallar är anpassade för datorer, surfplattor och mobiler.

Design

Din specialdesignade hemsida från Unitedprofile ger ditt företag ett proffsigt och enhetligt intryck som visar att ni satsar på en modern webblösning. Välj bland 200+ mallkombinationer och 15+ teman.

Eget innehåll

Våra verktyg gör det enkelt för dig att skapa egna sidor för tex. företagsinformation eller aktuella kampanjer.

Eget sortiment

Lägg in egna produkter och nyttja funktioner så som stafflade priser och produktstorlekar. Detta kan kombineras med leverantörernas produkter i en gemensam produktmeny.

Kundshoppar

Erbjud dina bästa kunder en webbshop med egen design och anpassat sortiment. Vår lösning gör detta möjligt och prisvärt.

Din unika produktmeny

Med vår produktmeny kan du sortera och stänga av enskilda kategorier. På så sätt kan du bygga upp en unik meny som fokuserar på ditt företags viktigaste områden.

Domännamn

Vi hjälper dig kostnadsfritt att koppla ditt domännamn mot nya hemsidan. Ska du använda denna webblösning som en extra shop rekommenderar vi en underdomän.

En hemsida, alla skärmstorlekar

För oss är det viktigt att din hemsida är modern och rätt i tiden. Vi levererar därför bara hemsidor som är anpassade för alla skärmstorlekar. Så kallad Responsive web design.

 • Framtidssäkrad hemsida
 • Fungerar på alla skärmstorlekar
 • Bygger på senaste teknologin
 • Administrera bara en hemsida
 • Rankas högre på sökmotorer
 • Gäller alla våra teman
 

Funktioner

Vi levererar inte bara en komplett webblösning, vi tillhandahåller mängder av smarta funktioner så att du kan lyckas på nätet.

Sök+

Hjälp kunderna hitta rätt med färg- och prissökning. Denna unika funktion skapar färgfilter på alla bilder från leverantörer och även dina egna produkter, vilket gör det väldigt enkelt för dina kunder att söka.

E-butik

Låt dina kunder beställa direkt på hemsidan. Du kan själv styra över vilka fält som kunderna behöver ange vid beställning. Det går även att styra denna funktion direkt mot uppgifterna hos inloggade användare.

Användare & grupper

Denna funktion kan användas på din hemsida för tex. rabatter. Den kan också användas på kundshoppar för att kräva inloggning för att komma åt shoppen.

Färdigt innehåll

Nu levererar vi inte bara din hemsida med ett färdigt sortiment, nu finns även färdiga texter och bilder.

Sökoptimering

Sökmotoroptimera hemsidan med enkla verktyg.

Statistik

Marknadsledande statistik via Google Analytics.

Alla fantastiska funktioner

Funktionerna ovan är bara några av alla funktioner specialanpassade för profilbranschen. Vi utvecklar ständigt nya funktioner som kommer göra din hemsida ny och spännande. Vi har även verktygen för att göra specialanpassningar just för dig och din hemsida.
Se vår fulla specifikation för att se vad som ingår i dom olika paketen.


Full specifikation
 

Trygghet

Via våra fantastiska support-kanaler och ständigt bevakade servrar får du en tjänst som du kan lita på och någonstans att vända dig med frågor.

Backup

Vi tar daglig backup på all data och sparar den i tre veckor. Vi har även verktyg för att snabbt kunna återställa sidor som du sparat där det blivit något fel.

Webbhotell

Din hemsida lagras på servrar som övervakas dygnet runt av oss. Detta gör att du kan vara säker på att vi gör allt som går för att din hemsida alltid ska vara tillgänglig.

Support

På vårat supportcenter hittar du svar på de flesta frågorna kring systemet. Du har alltid möjlighet att nå oss direkt via e-post.

Utveckling

Se vår fulla specifikation för att se vad som ingår i dom olika paketen.

 

Kom igång med en ny hemsida

Att komma igång med ny hemsida från Unitedprofile är roligt, otroligt enkelt och en spännande process. Vi guidar dig hela vägen till en modern framtidssäkrad webblösning.

 • 1    Välj paket

  Välj paket och eventuella tilläggsfunktioner som passar ditt företag bäst. I vår fulla specifikation kan du jämföra våra olika paket och tillägg.


  Våra paket
 • 2    Välj mall och tema

  En hemsida från Unitedprofile visar att ditt företag satsar på en modern webblösning. I vår mallväljare kan du skapa en unik design.


  Mallar & teman
 • 3    Meddela oss

  När du gjort dina val behöver du bara kontakta oss så kör vi igång. Är du osäker, hör av dig så guidar vi dig hela vägen.


  Kontakta oss